Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev April

April är här och påsken är riktigt nära! Införskaffa allt ni behöver inför påskhelgen nu så att era kunder kan få precis vad de önskar. En härligt krämig cappuccino eller en rykande kopp te passar perfekt till påskfikat så se till att er servering kan erbjuda det bästa.

Öppettider påskhelgen
Under kommande påskhelg har Monteriva ändrade öppettider. Jouren finns tillgänglig som vanligt under hela påskhelgen så om problem uppstår eller varor tar slut så är det inget problem, ring oss så fixar vi det. Följande visar när Stockholmsbutiken är öppen:
Torsdag: Öppet 8-18
Fredag-Måndag: Stängt

Carimali Optima Soft Plus
Trött på kaffemaskiner som serverar kaffesorter gjorda på frystorkat kaffe och fingranulerad mjölk? Då är Optima Soft Plus från italienska Carimali någonting att kolla på! Med sin innovativa teknik och strävan efter en perfekt kopp kaffe oavsett tid på dygnet är Carimali den rättmätige utmanaren till befintliga färskmjölksmaskiner. Standardutförandet av Optima Soft Plus klarar av 400 koppar per dag men med möjligheten att beställa i 3-fas utförande kan kapaciteten ökas för att passa alla behov.

San Pellegrino
De allra godaste kalla dryckerna från Italien kommer definitivt från San Pellegrino. Fräscha smaker kombinerat med en riktigt snygg design. Om ni är sugna på en gömd pärla borde ni testa Chinotto i ett isfyllt glas. Smaken kommer från en bitter citrusfrukt som växer vid foten av vulkanen Etna på Sicilien. Denna bärnstensfärgade dryck garanterar en häftig smakupplevelse och en riktigt god eftersmak.