Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev April

Nu är den välbehövda vårsolen äntligen här och det är dags att njuta av den till fullo! Kaffepromenader ute i den friska luften och värmande solen kanske är det bästa med vårens ankomst. Se till att maximera upplevelsen med ett välbalanserat kaffe som håller sig varmt hela promenaden!

KeepCup
Trött på att kaffet alltid blir kallt för fort? Skippa engångsmuggen och använd en KeepCup istället! Värmen håller 20-30 minuter längre i denna återanvändbara mugg än i en traditionell pappersmugg. Dessutom vilar den bekvämt i handen och risk för spill är inget man behöver tänka på med den avtagbara pluggen på locket. Kaffepromenader har aldrig varit enklare, och godare.

Marche
Vad ska ni då fylla er KeepCup med för kaffe? Prova vår kraftfulla Marche som är både distinkt och fylligt. Passar utmärkt för er som önskar en riktig kick av ert kaffe med den intensiva 50/50 blandningen av Arabica och Robusta. Dessutom gör sig Marche väldigt bra i större kaffedrycker och den är därmed även perfekt för långa promenader i vårsolen.