Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev April

April är här och påsken är på ingång! Denna månad har fyra nyheter från Rocket Espresso börjat anlända och glada är vi för det. Uppdaterad design, utvecklad teknologi och upprustad till perfektion är några av de saker som de nya modellerna har genomgått. Ännu har inte alla modeller anlänt till oss men en modell finns uppställd för beskådning och provkörning i vår Stockholmsbutik.

Nya modeller från Rocket Espresso
Mozzafiato är en helt ny modell som ersätter Cellini, det finns en mängd likheter men den största skillnaden är att Mozzafiato har fått massiva sidor. Tekniskt sett är Giotto och Mozzafiato likadana maskiner. Gemensamt för alla är att de har en 1,8 liters kokare och 0,6 liters värmeväxlarsystem precis som tidigare modeller. Sedan tillverkas designen nu i två utföranden:
Type V - har som tidigare PID versionen vibrationspump och tar endast vatten från tank.
Evoluzione R - är nu utrustad med elektronisk temperaturreglering (PID) och har som tidigare rotationspump och möjligheten att valfritt växla mellan vatten från tank eller nät.
Dessutom har ett flertal mindre justeringar gjorts, bland annat nya ångrör, hetvattenuttag och fötter.
Vi har återstående lager av Giotto Evoluzione V2, Giotto PID och Cellini PID. Sänkning av priserna genomförs på dessa modeller och de är tillgängliga så långt lagret räcker.

San Pellegrino
De allra godaste kalla dryckerna från Italien kommer definitivt från San Pellegrino. Fräscha smaker kombinerat med en riktigt snygg design. Om ni är sugna på en gömd pärla borde ni testa Chinotto i ett isfyllt glas. Smaken kommer från en bitter citrusfrukt som växer vid foten av vulkanen Etna på Sicilien. Denna bärnstensfärgade dryck garanterar en häftig smakupplevelse och en riktigt god eftersmak.

Öppettider påskhelgen
Under kommande påskhelg har Monteriva ändrade öppettider. Följande visar när Stockholmsbutiken är öppen:
Torsdag: Öppet 8-18
Fredag-Måndag: Stängt

No product found No product found No product found No product found No product found