Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Februari

Nu är våren på ingång och det börjar bli dags att förbereda inför sommarsäsongen! Härligt svalkande drycker är alltid en riktig höjdare när solen står som högst. Se till att era kunder kan avnjuta dessa genom att införskaffa rätt utrustning och produkter.

Frappé
Snart kommer värmen och kalla drycker börjar bli mer aktuella. Vi presenterar våra underbart goda frappéblandningar. Enkla att mixa ihop och extremt goda. Färdig på en minut genom att addera en kopp mjölk och några kuber is i en blender tillsammans med en skopa Da Vinci Frappé och möjligtvis en shot espresso. Lite krämig grädde på toppen, kanske även lite syrup eller sås, och drycken är redo att avnjutas. Recepten hittar ni här.

San Pellegrino
De allra godaste kalla dryckerna från Italien kommer definitivt från San Pellegrino. Fräscha smaker kombinerat med en riktigt snygg design gör dessa drycker till en fullträff på alla caféer och restauranger. Om ni är sugna på en gömd pärla borde ni testa Chinotto i ett isfyllt glas. Smaken kommer från en bitter citrusfrukt som växer vid foten av vulkanen Etna på Sicilien. Denna bärnstensfärgade dryck garanterar en häftig smakupplevelse och en riktigt god eftersmak.

Kvarnrengöring
När espressons bryggtid är felaktig är det kaffekvarnens inställningar som måste förfinas. För att dessa inställningar ska bli så bra och korrekta som möjligt så är det viktigt att kvarnen är väl rengjord. Vi har skapat en video där vi visar hur enkelt det är att rengöra kaffekvarnen. Om man istället föredrar skriftliga instruktioner så finns det även. Vi rekommenderar att varje servering har rengöringsbeskrivningarna utskrivna. Då blir det enklare för personalen att rengöra espressomaskinen och kaffekvarnen på ett konsekvent och effektivt sätt.

 

No product found

Acqua Panna - Mineralvatten stilla 50 cl

Acqua Panna 50 cl är ett stilla mineralvatten från Florens trakter i italienska Toscana. Aqua Panna är känd för sin naturliga smak och mjuka renhet utan några tillsatta bubblor.

Observera att speciella leveransvillkor gäller för denna produkt. Läs mer
här.

San Pellegrino är ett naturligt mineralvatten från den lilla byn San Pellegrino Terme nära Bergamo. Vattnet är ett rikt mineralvatten som har bildats efter en 30-årig resa genom berget. San Pellegrino är ett utav de mest kända mineralvatten i världen. Hela San Pellegrino sortimentet är klimatkompenserat.

No product found No product found No product found