STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Drinka

  - Världens första dryckesmaskin för både varma och kalla drycker.

Drinka: en unik allt-i-ett dryckesmaskin för arbetsplatser. En innovativ pekskärm erbjuder specialbeställda drycker för alla smaker. Vatten, läsk, energidryck och en mängd olika kaffedrycker är bara ett urval av vad den erbjuder. Inte nog med att den gör allt, den sparar även plats då kaffebryggaren och vattenmaskinen inte längre behövs.

Idag förbrukar vissa arbetsplatser extrema mängder glasflaskor och burkar – genom Drinka försvinner den typen av förpackningar från kontoret och sparar både tid och pengar samt värnar om miljön. En liter valfri dryck i maskinen motsvarar cirka 480 burkar av likvärdig dryck på marknaden. Drinka stödjer en skräddarsydd upplevelse med ett flertal valmöjligheter utöver vald dryck. Sötman kan regleras på två sätt: vilken typ av sötningsmedel man önskar samt hur mycket. Dryckerna innehåller inte onaturligt konserveringsmedel. För att dryckerna inte ska beblandas använder sig Drinka systemet utav aseptiska förpackningar och en "blanda i koppen"-teknologi. Det ingående vattnet filtreras ett flertal gånger innan det slutligen blandas till en dryck.

Endast den finaste kvaliteten på kaffe används och mals på order för att sedan bryggas. Den färska mjölken skummas på beställning i maskinen och ger ett caféliknande resultat. Sötningsmedel och nivå av detta bestäms precis som med de andra dryckerna direkt i maskinen. Allt från en espresso till en americano eller cappuccino går att få. Drinka sparar er inte bara tid utan även pengar. Kostnaden per kopp är låg och skötseln av maskinen är lätt med ett självrengörande system. Enkelheten får inte glömmas heller. Ni kommer aldrig behöva stå och brygga kaffe längre eller springa från kontoret för att köpa en uppiggande energidryck. Kostnadseffektiv, miljövänlig och dynamisk – vad mer kan man efterfråga? Drinka välkomnar möjligheter och driver er till att testa nya upplevelser.

 

Teknisk specifikation  
Bredd 475 mm
Djup 874 mm
Höjd 1700 mm
Elanslutning 230V/16A
Vattenanslutning Ja
Avloppsanslutning Nej

 

PDF: Drinka Prislista

  • Kaffe på jobbet

    När ni ska träffa nya eller befintliga kunder börjar det ofta med att försöka skapa en trevlig situation. När er kund känner sig väl mottagen kan ni gå vidare i samtalet. En viktigt del av att skapa en trevlig situation är att bjuda på kaffe. Men om man vill ha nöjda kunder räcker inte det idag. Det ska dessutom vara gott kaffe.

  • Kaffe

    Till Drinka rekommenderar vi att man använder Scuro Napoli. Detta svarta guld dricks i barerna nere i Neapel. Tänk dig två äldre män som samtalar över varsin espresso tidigt på morgonen. Inte vårt mest eleganta kaffe, men med en tyngd och crema som räcker ända fram till lunch. Perfekt för helautomatiska maskin som behöver lite mer drag i kaffet.

  • Menu