STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Ascaso Dream espressomaskin

Ascaso Dream är en snabb och smidig espressomaskin designad av Marc Aranyó avsedd för hemmabruk. Dream värmer vattnet i ett rostfritt vattenrör som leds genom ett termoblock i aluminium. Det rostfria röret förebygger uppbyggnad av kalk. Konstruktionen av Dream ger en snabb, tar mindre än 5 minuter, och stabil uppvärmning som gör att många koppar kan bryggas i följd. Ångfunktionen aktiveras med en knapptryckning som höjer temperaturen i termoblocket. Dream ger kontinuerlig ånga utan att tappa tryck.

Med dess mjuka former och retroutseende är Ascaso Dream ett ultimat tillskott till alla kök. Uppmärksamheten dras direkt till denna vackra espressomaskin och när kaffet som den brygger smakas är det ingen konstighet att Ascaso Dream förtjänar all uppmärksamhet. Dream espressomaskin finns i spännande färger men också i neutrala kulörer som svart, antracit eller polerad aluminium. Några av färgerna lagerförs också med bryggenhet för pods/cialde. De vanliga modellerna är huvudsakligen tänkta för malt kaffe men kan också brygga pods med ett enkelt byte av sil i filterhållaren.

 

Kaffekvarn till Ascaso Dream espressomaskin

 

För att njuta av perfekt espresso rekommenderas en kaffekvarn så att du maler färskt kaffe från kaffebönor. I-mini kaffekvarn är tillverkad i aluminium och behandlad med ett hög kvalitets lack, samma som vanligtvis används till båtar och Formula 1 fordon. I-mini kaffekvarn kommer i en variation av färger och finish som på en snyggt sätt matchar Dream espressomaskinerna. Kvarnarna poleras för hand, del för del. Vissa charmigt unika imperfektioner kan förekomma i poleringen som ett resultat av handmålningen.

I-mini kaffekvarn finns i två utföranden: i-mini i-1 och i-mini i-2. Både i-mini i-1 och i-2 har malskivor i speciellt härdat stål i professionell kvalitet. Skillnaden mellan modellerna är framförallt att i-1 har ett malverk i mässing och platta malskivorna i stål. I-2 har ett malverk i plast och koniska malskivor i stål. De platta skivorna och att malverket på kaffekvarnen i-mini i-1 är helt i metall gör att den maler tystare och lugnare. Båda modellerna garanterar professionell malning för espresso. I-1 maler fortare med dess 250 W motor jämförelsevis med i-2 och dess motor på 175 W. Båda modellerna är utrustade med steglöst justerbar malningsgrad för maximal anpassning till ändamål. På höger sida av kvarnen finns ett vred som ändrar hur fina korn det ska bli av kaffebönorna. Den transparenta bönhållaren är gjord i slitstark plast och har en kapacitet på 250g.

De båda kaffekvarnarna fungerar så att man trycker filterhållaren mot strömbrytare på kvarnen och då maler kvarnen till dess att du tar bort filterhållaren. En lämplig dos kaffe är när kaffepulvret når upp till övre kant på silen.

Menu