STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Ascaso Dream espressomaskin

Ascaso Dream är en snabb och smidig espressomaskin designad av Marc Aranyó avsedd för hemmabruk. Dream värmer vattnet i ett rostfritt vattenrör som leds genom ett termoblock i aluminium. Det rostfria röret förebygger uppbyggnad av kalk. Konstruktionen av Dream ger en snabb, tar mindre än 5 minuter, och stabil uppvärmning som gör att många koppar kan bryggas i följd. Ångfunktionen aktiveras med en knapptryckning som höjer temperaturen i termoblocket. Dream ger kontinuerlig ånga utan att tappa tryck.

Med dess mjuka former och retroutseende är Ascaso Dream ett ultimat tillskott till alla kök. Uppmärksamheten dras direkt till denna vackra espressomaskin och när kaffet som den brygger smakas är det ingen konstighet att Ascaso Dream förtjänar all uppmärksamhet. Dream espressomaskin finns i spännande färger men också i neutrala kulörer som svart, antracit eller polerad aluminium. Några av färgerna lagerförs också med bryggenhet för pods/cialde. De vanliga modellerna är huvudsakligen tänkta för malt kaffe men kan också brygga pods med ett enkelt byte av sil i filterhållaren.

Ascaso Dream finns i 3 olika varianter: vanlig, pod och PID. Den 'vanliga' är standarden och finns i samtliga färger som Ascaso har att erbjuda. Pod-versionen är gjord för pods/cialde vilket är färdigmalda kaffepuckar som man använder vid bryggning av espresso. Denna modell funkar utmärkt när man kanske inte känner att man har behov av en kvarn. PID är den elektroniskt temperaturstyrda varianten som kostar något mer främst på grund av den stabilare och mer lätthanterliga temperaturregleringen av kokaren. En kaffedoseringstimer finns också integrerat för att göra det så enkelt som möjligt för hemmabaristan. Allt man behöver göra är att mala och packa kaffet för att sedan placera handtaget i maskinen och slå på en knapp. Sätt på bryggningen och gå sedan till kylskåpet för att slå på ett par centiliter mjölk i skumkannan. Lagom tills kannan är fylld och ni har hunnit tillbaka så är kaffet färdigt. Läs mer om PID här.

Ascaso Dream

Ascaso Dream PID

0 PRODUKTER

Ascaso Dream Pod

Kaffekvarn till Ascaso Dream espressomaskin

 

För att njuta av perfekt espresso rekommenderas en kaffekvarn så att du maler färskt kaffe från kaffebönor. I-mini kaffekvarn är tillverkad i aluminium och behandlad med ett hög kvalitets lack, samma som vanligtvis används till båtar och Formula 1 fordon. I-mini kaffekvarn kommer i en variation av färger och finish som på en snyggt sätt matchar Dream espressomaskinerna. Kvarnarna poleras för hand, del för del. Vissa charmigt unika imperfektioner kan förekomma i poleringen som ett resultat av handmålningen.

I-mini kaffekvarn finns i två utföranden: i-mini i-1 och i-mini i-2. Både i-mini i-1 och i-2 har malskivor i speciellt härdat stål i professionell kvalitet. Skillnaden mellan modellerna är framförallt att i-1 har ett malverk i mässing och platta malskivorna i stål. I-2 har ett malverk i plast och koniska malskivor i stål. De platta skivorna och att malverket på kaffekvarnen i-mini i-1 är helt i metall gör att den maler tystare och lugnare. Båda modellerna garanterar professionell malning för espresso. I-1 maler fortare med dess 250 W motor jämförelsevis med i-2 och dess motor på 175 W. Båda modellerna är utrustade med steglöst justerbar malningsgrad för maximal anpassning till ändamål. På höger sida av kvarnen finns ett vred som ändrar hur fina korn det ska bli av kaffebönorna. Den transparenta bönhållaren är gjord i slitstark plast och har en kapacitet på 250g.

De båda kaffekvarnarna fungerar så att man trycker filterhållaren mot strömbrytare på kvarnen och då maler kvarnen till dess att du tar bort filterhållaren. En lämplig dos kaffe är när kaffepulvret når upp till övre kant på silen.

Menu